Lucky Bastard

Diskuse o SP misích pro ArmA-2

Moderátoři: Brt, k33p, Ruprt, Faly, Str

Lucky Bastard

Příspěvekod resistance-rat » 28.06.2010 21:21:18

Zdarec :D

Několik hodin před vydáním Arrowhead jsem se rozhodl vydat "misi", kde byste se měli pořádně zajezdit a zastřílet.
Je to mise udělaná podle mise v jiné hře (hádám, že všichni poznají s jaké).
DOWNLOAD
Z readme:
Lucky Bastard 1.00

Vytvořeno na verzi: 1.07

Popis:
Atentát na šéfa ČDKZ se nezdařil. Teď vy musíte eliminovat tohoto bastarda.
Intro: ano
Outro: ne
Překopírujte misi do složky Missions.

----------------------------------------------------
Náhodné chyby:
Auto, které pronásledujete se může trochu loudat, nebo motat.
V Cutscéně můžou hlídky pomalu reagovat.

----------------------------------------------------

Dodatek:
V celé hře vás bude postupně uzdravovat léčící systém, avšak neznamená to, že jste zcela nesmrtelní.
Pokud schytáte nějakou pořádnou pecku, tak zemřete.
Obrázek
resistance-rat
Aktivní voják

Re: Lucky Bastard

Příspěvekod Sarge » 09.07.2010 20:51:46

Ještě jsem nehrál ale malé upozornění. ta mise je tak velká hlavně proto, že tam máš zapakované i dvě stopy ve wavu.
Obrázek Obrázek

Teorie znamená, že vše víme ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje ale nevíme proč.
Někdy je teorie úzce spojená s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč.
Sarge
SgS

Příspěvekod resistance-rat » 11.07.2010 18:54:10

Dík za upozornění Sargi, opraveno, re-uploadováno.
Obrázek
resistance-rat
Aktivní voják

Příspěvekod Chicago » 12.07.2010 05:10:13

Tak včera jsem tuto misi zdárně dohrál. A mé dojmy z hraní jsou následující.

U této mise dvojnásob platí, že v jednoduchosti je síla. I když to není příběhem žádná převratná mise, tak se velmi dobře hraje a bavil jsem se po celou dobu jejího hraní. Musím ti pochválit pojetí zpracování mise jako z Mafie, což se mi opravdu líbilo. A mimochodem, oceňuji nápad z dabingem, ten tomu dodal tu správnou šťávu :) .
Ale abych jenom nechválil, tak "stráže" se místy chovali jako kdyby neměli mozek. Myslím si že i ten nejhoší mafián by nestál u prostřed nádvoří a nečekal až ho zastřelím. A jako další co se mi moc nelíbilo bylo to, že když jsem zabil svůj cíl, tak najednou byl konec mise i když okolo byly ještě další stráže. Zkráceně by se tato mise hodila ukončit o něco lépe, třeba že musíš uprchnout do skrýše před policií, atd.
I když v misi je stále prostor na zlepšení, tak je to perfektní odychovka která nikoho neurazí a hodnotil bych 7/10.
Chicago
Aktivní voják

Příspěvekod resistance-rat » 12.07.2010 18:55:48

Dík za celkem pozitivní hodnocení Chicago. Jinak AIčka se ještě pokusím napravit a ten lepší konec taky možná udělám.
Obrázek
resistance-rat
Aktivní voják

Příspěvekod Mara » 12.07.2010 20:01:53

Ve své podstatě bych mohl okopírovat, to co napsal Chicago, jenom bych ještě dodal... Asi by bylo fajn, takovou nadějnou misi rozvést do větší míry. Určitě bych jí udělal obtížnější, aby si hráč něčím prošel, než jenom postřílel pár typanů na dvorku, zastřelil "chlebodárce" a ENDE-šluz. Nebylo by možno tam udělat více prostoru a vícero skrytých nepřátel? Určitě bych na tom dvorku udělal alespoň pár překážek... Ještě jedna věc, a to bylo auto ve kterém jel "chlebodárce", stálo před budovou a v něm seděli jeho společníci a já je skrz skla v klidu postřílel, tam bych alespoň docílil toho, že vystoupě jí z auta a zůstanou u něj, případně se mě pokusí eliminovat.
Mara
Aktivní voják

Příspěvekod celoush » 28.07.2010 09:27:59

Zajímavé intro, pěkné provedení začátku, fajn hudba, ale mise pak přejde v pouhou "copeovinu", navíc pro mne nedotaženou a v nic víc :wink:
Úplně jsem v té misi viděl problémy, které jsem měl sám, při děláni Copeho pomsty 2. AI nereagující dle potřeb, střílející skrze objekty, nemožnost otočit se v některých místech se zbraní či jen třeba nemožnost vylézt z baráku s vytaženou krochnou. Občas ten engine fakt nesnáším! Jinak strážím bych dal osobně trochu života. Většina jen tak stála a čekala na odstřel či až vykouknu, aby mě sejmula. Jen dva mne překvapili pohybem. Jinak se z mise stal prostý kuk-bum-load. Mise mi přišla dost krátká a jako taková část nějakého neznámého příběhu. Možná víc pozadí (chápu, že zrovna já, který u Copeho pomsty 2 jsem se na pozadí celkem vyflákl, nemám co mluvit).
Ten hodně lákavý začátek přímo nadchne a pak následná střílečka misi v mého hodnocení dost sráží.
Osobně bych dal tak 7/10
email: celoush@seznam.cz
Už byla úplná tma, když kníže Andrej přijel do Brna a uviděl kolem sebe vysoké domy, světla v krámech, okna domů a lucerny, krásné kočáry, dunící po dlažbě a celou tu atmosféru velikého, živého města, která vždycky tolik láká vojáka, jenž se vrací z pole. - L. N. Tolstoj – Vojna a mír

ObrázekObrázekCeloushovy zápisky a Mission Design Blog a ArmA Q&A Help
celoush
Aktivní voják

Zpět na Single Player mise: ArmA-2